Menü
 
Idézetek
 
Érdemes megnézni:
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Vélemény az oldalról
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2008.07.16. 09:54

Bekesseg mindenkinek...

Csak par napja fedeztem fel ezt az oldalt, es megis azota minden reggel ahogy felkelek es bekapcsolom a szamitogepet az az eslo, hogy elolvasom az iget es a magyarazatot. Ezt ha modom van ra naponta tobbszor is. Jo tudni, hogy ebben a rohano vilagban, ahol mindenki elfoglalt es rohangal reggeltol estig, hogy megteremtse  a csaladjanak az anyagi lehetosegeket, megis par percre elcsendesedhet es lelke megpihenhet az Urnal. . Ugyanis annak ellenere, hogy az ido rabjai lettunk es lassan mar embertarsainkra sem figyelunk, naponkent el kell csendesednunk es halat kell adnunk Isten ajandekaiert. Nem szabad megfeledkeznunk arrol, hogy minden tole van. Es a mai ige is errol tesz bizonysagot. Koszonom, hogy ez azoldal egy uj lehetoseg mindannyiunk szamara....

 

Emese


2008.06.03. 16:56

Békesség mindenkinek!

Nagyon örülök ennek a csendes percnek, ami lehetne több perc is......különösen a bibliai történetek, és a gyönyörű bibliai versek, amik nagyon megérintettek, és kutatom keresem a többit is, ahol van lehetőség az életbe, a minden napokba - ott bizonyságot is teszek ezekről ... sőt a feltámadásról - az örök életről....

 Békesség nektek  Szabadi tv.


2008.05.30. 20:18

Hálás szívvel köszönöm az Úrnak, hogy az oldal olvasásával, megértésével és a mindennapokba történő hasznosításával segít nekem!


2008.05.09. 13:09

Egy kis nyelvtan
Áldott az Úr, jó , ha van aki javìtsa a helyesìrási hibákat, de az ékezek nélküli szöveg is olvasható, és érthető számomra, és ez, nem az ìró, hanem informatikai prógramhiba. Hamár, a helyes ìrás kérdése szóba jött, jó lenne, ha hosszú ì- t is lehetne irni itt. Egyetértek Judittal, inkább a tartalomra, és arra figyeljünk, mit üzen az Úr!
Én sem vagyok nyelvész szakember, de igyekszem. Egyébként nehogy azt gondolja valaki, hogy a folyton megyujuló nyelvtan, hibátlan. Csak azt veszik figyelembe, hogy mit nyìlvánìtanak jóvá, és helyessé, És Igy kérik, Igy várják el, a nyilvánosság elött, mégha helytelen is.
Ime, erre, csak egyetlen péléda, mely mindig töviss a lelkemben!
ISTEN, Isten nevét, aki ezt a világot teremtette, akié, minden hatalom mennyen és földön, a nyelvtani szabájzat KIS BETŰVEL IRJA és hivatalosan mondja ki helyesnek, mert sok Istent NEM Ismerő nyelvész Igy határozott. Imátkozom értük, és jó lenne, ha előbb, Isten Szìne elött tartamának önvizsgálatot és Csak, ezútán vizsgálnák a nyelvtant. Az általuk, ìrásban szóvá alacsonyìtott Istent, Ismét, Istenné, személyé nyìlvánìtanák. Mert Ő, ISTEN, aki mindenható ÚR, és nem egy szó, Aki méltó arra, hogy hivatalosan kötelezővé tegyék ìrásban akár Csupa nagy betűvel ìrni
ISTEN nevét.
Ez, a kis rövid ìrásom is, a nyelvtan szerint, egy pocsék. Elfogadhatatlan, és közzététele, Igy, nem engedhető meg. Tudom, meglehet, hogy ez az Irás fölháborodást, és nagy vihart kavar nyelvész körökben, de áldom az Úr nevét, hogy nyìlvánosan is, kiállhattam, Isten, és Isten neve mellett, akár, a világ összes nyelvészeivel szemben. Nékem egyébként, semmi bajom a nyelvészekkel, szükség van rájuk, de adják vissza azt, Istennek, amely Őt, meg illeti, hogy ISTEN, irásban is, Legyen Istenné, személyé, nagy hatalmú ÚRRÁ! Egyébként, az Úr is, kis betűvel ìrandó a nyelvtan szerint, de én, sem Istent, Sem az Úrat, sosem fogom kis betűvel irni.

2008. május 9. Szék.           Csorba István


2008.05.07. 15:21

A helyesírási hibák engem is zavarnak. A 'Hozzászólás a napi áhítathoz' és a ' Vélemény az oldalról' lapokat bárki írhatja. A durva megjegyzéseket és a reklámokat törlöm, de a helyesírási hibák javítására már nem marad időm.
Amennyiben a többi oldalon helyesírási hibát észlel valaki, kérem jelezze az ahitat@csendespercek.hu címen.

Köszönettel
A honlap moderátora.


2008.05.07. 15:04

Juditnak tökéletesen igaza van! Ne a hibákat nézd, kedves Karla, hanem a mondanivalót! Á.


2008.05.06. 20:17

Kedves Karla!

Én nem hinném, hogy bárkit is zavarna néhány elütött betű, vagy az angol billentyűzet. Így jó ez az oldal, ahogyan van, mert így is megáldja az Isten! Ő a szíveket vizsgálja, nem a helyesírást... : )  / Judit /


2008.05.05. 13:53
Első alkalommal " látogattam " az oldalra és az a véleményem , hogy szép, jó és főleg hasznos dolog. Nem ártana azért odafigyelni a helyesírásra, legalább a közzétett írásokban, -szerintem megérné korrigálni azokat, akik esetleg önhibájukon kívűl, nem tudnak helyesen írni - mert ez némelyeket nagyon zavarhat és különben is , emiatt, kár volna lejáratni -úgymond- ezt az egészet és elveszíteni egy igényesebb olvasótábort - Karla .

2008.05.01. 11:32

Aldás békesség!

Szeretem olvasni a napi áhitatokat és sokszor továbbkuldom ismeroseimnek bizva abban hogy oket is megszolitja,elgondolkodtatja.

Az Ur áldása legyen munkájukon!

Marika


2008.04.30. 21:06

Boldogságot jelent számomra a Csendes Percek-et olvasni. Egy fárasztó nap után olyan jó érzés, hogy Isten igéjének üzenetével térhetek nyugovóra. Hálás vagyok Istennek, hogy még ilyen emberek is léteznek a világon, akik a mi lelki táplálékunktat szolgáltatják napról - napra. Az Úr áldja meg munkasságukat, életüket. En hiszem azt, hogy Isten mindent tud és lát, meghallgatja a Benne bízó gyermekeimek imádságát.

Kérem imádkozzanak, hogy nagymamám jobban legyen és az operációja jól sikerüljön. Isten hallgassa meg imádságukat. Köszönöm.

Noémi.


2008.04.30. 15:07

Nagyon szeretem a Csendes Percek-et, s ezt az oldalt is. Írtam már a "Kedves énekeim" közé, s pár szót korábban is. Isten áldja meg az oldal szerkesztőit, a kiadókat, s a nyomdákat is.

Köszönöm, hogy ma is olvashatom a Bibliát, s ha ellankadok, akkor innen újra erőt nyerek. Mások hitbéli, élettapasztalatai segítenek megérteni sokszor saját élethelyzetemet is.

Végül köszönöm Jézus Krisztusnak, aki soha nem változik: Tegnap, ma és mindörökké ugyanaz az Isten. (Zsid. 13,8)

Eszter


2008.04.08. 12:52

Elolvastam! Ez nagyon tanulságos. Jól felhasználható a "kívülállók" számára. Ágnes


2008.04.08. 12:44

Szia, kedves Judit, itt is! Köszönöm az útmutatást, meg is nézem! Ágnes


2008.04.08. 11:35

Az anekdoták között, itt balra, az idézetek közt a harmadik helyen, rákattintva a vége felé, Ágnes! : )

Judit


2008.04.08. 09:55

Hol van ez az olvasmány, Lala? Ágnes


2008.04.07. 20:48

MINDENKINEK!

Valami bizsergés volt bennem, mikorron a két magzat beszélgetését olvastam. A lelkemben is!

Olvassa MINDENKI és gondolkodjon...

                                                              Lala

 

 

 


2008.03.27. 07:53

Kedves Testvérek!

Körülbelül egy hónapja fedeztem fel ezt az oldalt, azóta rendszeresen olvasom a napi áhitatokat. Áldás számomra ez a lehetőség. Hasznosak az idézetek is, de a diasorozatok különösen tetszenek. Az Úr adjon nektek sok bölcsességet és erőt a szerkesztéshez!

Sallai Mária, Erdély

 


2008.03.05. 12:14

Kedves "Csendes Percek" szerkesztője,

Megmondom őszintén sokszor vagyok úgy,hogy ennyi időm van, hogy a Bibliát így olvassam., a férjem által bekapcsotl gépen. Ami nekem nem teljesen kielégítő, mert a lelkem szomjazik. Kismama vagyok, és ez az állás 24órás jelenleg. Vannak akik jól alvó, és teljesen-egy kockával órákig elvan a gyermekük- másképp élik meg ezt az időszakot, én szeretem kitölteni az időt a gyerekekkel. Hálás vagyok Istennek azért, hogy kisfiam 2éves, és most kezdjük a gyermek Bibliát tanulmányozni, és szereti nagyon. Kislányom 5 éves Ő már a Bibliából is megért sokmindent!  A gyermekeket sem szabad kihagyni  Isten hívó szavából!

Előfordul, hogy együtt olvassuk a gép előtt is az Igét!

Hiszem, hogy áldás van önökön! Biztos vagyok benne, hogy nagy munka, és szervezett mindennapok vannak a háttérben. És igen ERRE is szükség van!

Köszönettel: Kinga


2008.02.27. 09:11

Köszönöm hogy igy is lehet bizonyságot tenni.Áldja meg az Ur az elinditóját.Köszönöm,Margit


2008.02.21. 16:33

Kedves István!

Köszönöm kedves szavait! Örömöm telik a versekben, kiváltképp azért, mert érezni belőle a szeretetét, amit Istentől kap naponként és tovább is ad nekünk. Írjon még, ha indíttatást érez rá, üdüljön fel általa és üdítsen fel bennünket, olvasóit is!

Köszönöm az áldáskívánását, hasonlóképpen kívánok én is sok áldást életére.

Ha kedve tartja, írhat az átmeneti e-mail címemre.

Ágnes


[78-59] [58-39] [38-19] [18-1]