Menü
 
Idézetek
 
Érdemes megnézni:
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Vélemény az oldalról
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2008.02.20. 19:55

Kedves Ágnes!

Jól esik az elismerés, örülök, hogy tetszenek a versek!
Ezért érdemes dolgozni, megér minden fáradozást!
Én személyszerint azon vagyok, hogy a lelkeket fölüditsem, erőssìtsem, hogy Isten üzenetét tovább adjam lirában, hálla Istennek ez a vágy teljesül, eléri azt a célt, amelyért születnek, a nékem adott tállentum, az Istentől kapott kegyelem szerint. És mások vereit is nézegetve, azokét akik ezen a weboldalon dolgozgatunk, merem elmondani, hogy a többi ìrogató lelkitestvér társam is ìgy érzi, és gondolja.
Végezetül, Isten áldását kérem, az Ágnes testvérnő életére, családjára.
Én is örömmel, szeretettel várom, tartalmas hozzászóllásait, gondolatait.
Amikor úgy történt valahogy hogy nem ìrt hiányoztak!
Szivesen megìrnám E-mall cimem is Ágnes, de mégsem teszem, nehogy illetéktelenek nemkìvánatos személyek megszerezzék!
Minden jót, szeretettel: István, Székről, Erdélyből!

Csorba István

2008. február 20. Szék.


2008.02.19. 19:27

Nagyon boldog vagyok, hogy a neten ilyensmit is lehet találni, mert fontos a mindennapi ige az én életemben és jó, hogy ilyen módon is megtalálhatom Isten üzenetét.


2008.02.10. 07:49

Majdnem mindennap elolvasom a  napi áhítatot erről a weboldalról. Nagyon örülök,hogy létezik ez az oldal, számomra lelki támasz, vezérfonál... Köszönöm!


2008.02.08. 07:39

Örömmel olvasom a napi hozzászólásokat,mert abból is tudok épülni,hitben erőssödni.És leirhatom a magam megtapasztalásait is.Áldja meg az Ur az elinditóját Ámen.


2008.02.07. 18:47

Nagyon örülök, az autósok tizparancsolatának! Bárcsak, minnél többen betartanák! István. feb.7. Szék.


2008.02.05. 10:13

Köszönöm Istennek a napi útmutatást és kérdéseimre a választ  amit kapok naponta a Csendespercek oldalon. Isten szava formálja át naponta a szívünket és vonja közelebb a lelkünket a Mennyei Atyánk felé. Köszönöm én is azokat a testvéreket akik ebben munkatársai Urunknak. Isten áldja meg őket. Ámen


2008.01.14. 15:16

Köszönet Bozsóki Zoltán szerkesztőúrnak, mert lehtséges a nemlátó emberek számára is önállóan elcsendesedni, lélekben gazdagodni. Én úgyan látok, de boldogok akik nem látnak, és mégis hisznek! János:21,29. Az ezért való törekvésüket, áldja meg az Úr! István.  2008.jan.14. Szék.           


2008.01.11. 07:37

Régen jártam az oldalon és örömmel fedeztem fel a szövegszerkesztés lehetőségét.

Köszönet érte és gratulálok.


2008.01.10. 20:07

Aldom az Urat szivembol , lelkembol  mindenhonnan,  mindenhova hallatszik az evangelium  es ha van idonk  egy napszakban tobb fele adast ,irast olvasni vagy hallgatni, valahogy osszecseng a napi uzenet. Csodalatos!!! Engem a mai ige megvizsgalt legalabb harmincannyit fel tudok mutatni? Munkalkodjunk mig van idonk. Es tenylegesen nagyon fontos a mezogazdasagban dolgozokert imatkozni  mert eleg nehezen elnek meg  becsuletes munkajukbol (kisgazdakrol szolok).

Minden draga testveremnek kivanok egy aldott, imatkozo evet.     Zsoka

 

 

 


2008.01.10. 12:15

Hálás szívvel köszönjük az oldal szerkesztőinek, mint virtuális magvetőknek ezt a munkáját, mely által oly sokan hozzájuthatunk naponként Isten bennünket vezető szavaihoz!

További sikeres munkálkodást és Isten gazdag áldását kívánjuk erre az évre is!

Ágnes


2008.01.09. 10:11

Nagyon hálás vagyok Istennek, hogy lelkipásztorom felhívta figyelmemet a Csendes Percekre. De milyen is az ember. Első reakcióm - s ebben bizonyára mindannyian egyéniek vagyunk - a lekesedés után az volt, hogy azonnal elfordultam ettől a lehetőségtől. Nem tudtam azonnal elfogadni Isten ajándékát.

Jézus Krisztus azonban hűséges. Utánam jött. Magamtól (a Szentlélek indíttatására) támadt bennem éhség pár hónap kihagyás után ez oldal igéje, s napi Csendes Percei után. Később a kiadótól megrendeltem nyomtatott formában magamnak, s nagymamámnak is. Amikor nincs időm reggel a Biblia Református Kalaúz szerinti tanulmányozására - erre mindig akad idő.

Sajnálom azonban, hogy oly kevés az európai napi áhítat. Úgy örülök, mikor egy-egy magyar, vagy holland stb. ember gondolatait is olvashatom. Vajon miért lehet ez? Mindenesetre szeretem, s hálás vagyok Istennek, hogy beszélő, imádságot meghallgató, nagy Atyám Ő, aki meghalt értem is a kereszten. Már nem kell félnem a gonosztól: Jézus legyőzte a gonoszt a kereszten!

Hagyjad az Úrra a te útadat, és bízzál benne, majd ő teljesíti. (Zsolt 37,5)

Bara Eszter


2008.01.01. 14:28

Kedves Testvéreim,

Istenünktől gazdagon megáldott, boldog békés új esztendőt kívánok szeretettel és azt hogy naponta épüljünk hitünkben a mi Urunk megismerésében.

Érezzük meg és lássuk meg Urunk hatalmas tetteit az életünk felett. Szolgáljuk Őt örömmel, teljesen átadott szívvel ebben az évben még jobban, még teljesebben. Sok áldást kívánok Nektek

Szeretettel: Márti


2007.12.29. 22:50

Nagyon jónak tartom az oldalt és amióta ismerem naponta vele imádkozom.

De, ha MP3-as hanganyagként is elérhetővé tennék, akkor a vakoknak is élvezhető lenne.

De letöltve CD-re is lehetne az évi anyagot rakni.

Áldás békesség!

Varga

Ostermunigen

Schweiz


2007.12.10. 08:01

Egyre szebb az oldal! Gratulálunk a fejlesztésekhez és köszönjük! Ágnes


2007.12.02. 21:31
Kedves Testvérek, Nagyon örülök annak hogy naponta épülhetünk itt is a hitünkben, és hogy Istent mindig jobban megismerhetjük. Már nagyon régen olvastuk ERZSÉBET testvérünk hittel, reménységgel telt írásait. Nekem nagyon hiányzik itt. Reméljük hamarosan itt üdvözölhetjük újra közöttünk. Szeretettel: Márti

2007.11.26. 06:39

Én rendhagyó módon ismertem meg a kiadványt-egy kuka tetején hevert egy nemzetközi vonatban-és éreztem,el kell venni,és el kell olvasni a napi Ígét belőle!

Nagyon nehéz döntés előtt álltam,a házasságom,a gyermekeim helyzete volt a tét,nem volt szabad hibáznom!Isten kegyelmes szeretete világosan,és egyértelműen szólt nekem,akkor,ott a kukából kivett Csendes Percekből-legyen hála érte!Azóta megrendeltem,és rendszeresen olvassuk a férjemmel,minden nap!

Isten áldja meg a szerkesztőket,és lehessenek az áhitatok napi útjelzők,mindenkinek,aki olvassa!

Zsu


2007.11.19. 18:55
Nagyon jól esik olvasni az oldal tartalmas és szép írásait. Sokat épültem a bibliai idézetekből s nagyon tetszenek a hozzákapcsolt történetek. Köszönöm minden kedves testvéremnek!

2007.11.19. 08:08
Köszönjük a figyelmességet és a gyors cselekvést! Boldog vagyok, hogy létezik ez az oldal. Sokszor adott nekem erőt és tanácsot. Áldja meg a Mindenható azok munkáját, akik fáradoznak érte, és hogy az Ő igéje ezúton is eljusson az emberekhez! Szeretettel: Ágnes

[78-59] [58-39] [38-19] [18-1]