Menü
 
Idézetek
 
Érdemes megnézni:
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Bizonyságtételek
Bizonyságtételek : 7 hónapja özvegyen

7 hónapja özvegyen

Gilyán Angéla  2007.04.20. 18:16


Hittem eddig, de nem azzal a hittel, amivel ma rendelkezem
Egy ismerösőm által, ismertem meg,ezt a vallást. Aránylag rövid idő elteltével és a körülményeim miatt, döntöttem ugy, hogy megkeresztelkedek. Kitűzött célom, az alázat és a halál elfogadása, megértése.
Hamarossan férjhez ment a lányom, amit  mély alázat nélkül nem tudtam volna elfogadni, irtó sokat szenvedtem előtte. Olyan változás ment bennem végbe a keresztelkedés után, hogy más csodának nevezné, de ez nem csoda, ami akkor történt velem.
De a bizonyságom ezután jött, a férjem megbetegedett. Kértem, a Szent Templomba menő egyház tagot, hogy imádkozzon, a férjem végett, hogy legyen jobban, a cukorbeteg gyerekemért, hogy ne legyen komolyabb baja és magamért, hogy mindehhez erőt és egészséget adjon a Jó Isten.
3 hét mulva a férjem meghalt, egyáltalán nem abból kifolyólag, ami baja volt előtte, 2 nap alatt. Itt maradtam, a kiskorú gyerekkel. Nem tudom megmondani, mit éreztem, az egyház iránt, minden esettre, igazságtalannak tartottam.Egyik este, felhivott, az a nőtárs, aki imádkozott értünk és elmagyarázta, hogy vegyem tudomásul, amit kértem az lett, a férjemnek ez volt a "jó", nem az amire én gondoltam, hogy meggyógyuljon, mert nem tudott volna.
Bár irtó nehéz volt elfogadni, de tökéletesen megértettem, hogy az ami nekem jó, az egyáltalán nem biztos, sőt, hogy az másnak is jó.
Végezetül bizonyágom van arról, hogy mindez igaz és mint anya is rájöttem, hogy amikor a gyerekeimnek mondom a "jót", az csak az én szemszögemből jó, mindenkinek meg kell  tanulni és tapasztalni, a rosszat is, hogy tudja mikor jön a jó és azt hogyan értékelje.
Mindezeket mondtam Jézus Krisztus nevében, Ámen